Om metoden

Finns olika sätt att arbeta

 

Dessa metoder som jag arbetar med :

 

Ibland jobbar jag själv med dig som klient på plats i min mottagning. Men det är ju inte alltid man kan komma själv till mig beroende på att det är långt till mig. Man kanske inte är kapabel till att resa till mig för att man mår så dåligt. Det kanske är så att man är rädd för att vistas utomhus.

 

 

 

Många gånger är det bästa att jag jobbar tillsammans med ett av mina medium. Då behöver jag ett kort på dig med fokus på dina ögon. Ögonen är vår spegling av själen. Vi behöver också informationen vart du brukar befinna dig. Din energi har sin plats och vi behöver söka upp den. När detta är gjort så är det möjligt att arbeta. Något som är extra viktigt är att du frågar din själ om lov, det kan låta konstigt men bara gör det. Själen är den delen som ska ge dig kraft men om "vardagsJAGET" alltid gör som den själv vill, då kan ibland själen "sätta sig på tvären". Därför är det viktigt att när man har stora beslut att göra, som tex ska jag flytta? Ska jag ta ett nytt jobb? Ska jag våga bli egen företagare? Sådana beslut ska man sova på. Beslut som, ska jag ta en banan, det kan vardagsJAGET ta utan att samspela med själen.

Arbeta med ett medium

 

Det som är intressant är just att arbeta tillsammans med ett medium. Mina medium kan hitta saker så som oinbjudna gäster, negativ energi, förbanelser eller symboler. Vi kan bryta ritualer, kontrakt och det mesta som har skapats av negativ kraft. Allt som finns är: KÄRLEK!

När jag arbetar med ett medium så behövs ett kort på ögonen. Så här ska kortet vara taget.

Kortet behöver vara nytaget inom en vecka.

Du är värd att bli fri

  • Vad skulle det innebära att bli fri?
  • Ju tidigare du tar beslutet ju bättre
  • Tycker du att det är dags?
  • Många känner resultat samma dag
  • Man måste våga för att vinna
  • Du kan om du bara vill
  • Vi finns här för dig!